درباره

استیکر تلگرام,آیکون،تصاویر زیبا سازی وبلاگ


گالری آیکون،جدیدترین آیکون های زیبا برای سایت و وبلاگ شما
گالری استیکرها برای تلگرام شما
سفارش آیکون و لینک استیکر به صورت رایگان پذیرفته میشود،لطفا در قسمت نظرات آیکون و یا نام استیکر مورد علاقه خود را ذکر کرده تا در سایت بگذاریم.

جستجو

لينک هاي روزانه

جعبه پیام




امکانات

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

یکی از روش های مهاجرت به استرالیا، مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری میباشد که برای افرادی که از سرمایه های نقدی برخوردار هستند ، میتواند شرایط بسیار مناسبی را برقرار نماید .

در این روش مهاجرت به استرالیا ، شخص ابتدا اقدام به دریافت ویزا سرمایه گذاری در استرالیا نموده ، سپس پس از ارائه مدارک و مشخص نمودن میزان پول و هزینه ای  که قصد سرمایه گذاری در این کشور را دارد ، نسبت به مذاکره با مسئولین استرالیا احضار خواهد شد .

ویزایی که در این مرحله به شخص سرمایه گذار ارائه میشود ، مدت زمان 4 سال اعتبار دارد و این ویزا به صورت کاملا موقت میباشد .

در صورتی که شخص قصد دریافت اقامت دائمی کشور استرالیا را داشته باشد میبایست نسبت به انجام و رعایت تمامی قوانین و شرایطی که کشور استرالیا برای وی مشخص نموده است اقدام نماید ، در صورت عدم وجود تخلف و … کشور استرالیا به شخص سرمایه گذار ویزا و اقامت دائمی استرالیا اهدا خواهد نمود .

شایان ذکر است که برای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری میبایست ابتدا یک شهر و یا شهرستان از کشور استرالیا را انتخاب نمایید و بعد از آن نسبت به درخواست مذاکره و …. با کشور استرالیا اقدام نمایید .

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری، تنها برای افرادی که سرمایه های هنگفت دارند نبوده و بلکه برای تمامی افرادی که قصد راه اندازی کسب و کار و یک تجارت مناسب را دارا میباشند نیز میتواند شرایط مهاجرت  مناسبی باشد .

شایان ذکر است که برای راه اندازی کسب و کار و مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری میبایست تجارتی که انتخاب میکنید ، مورد تایید کشور استرالیا باشد ، در غیر این صورت قادر به راه اندازی کسب و کار خود در کشور استرالیا نخواهید بود .

شایان ذکر است که برای مهاجرت استرالیا از طریق سرمایه گذاری ، میتوانید به همراه خود ،همسر و فرزاندانتان را نیز به استرالیا ببرید و به اتفاق خانوده خود نسبت به مهاجرت استرالیا از طریق سرمایه گذاری اقدام کنید .

در صورت شکست و موفق نشدن به انجام تعهدات در کشور استرالیا، دولت استرالیا برای 2 سال دیگر نیز به شما فرجه خواهد داد و اقامت شما را تمدید خواهد نمود.

اقدام به مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری، مسیر و راهکاری آسان برای آن دسته از صاحبان مشاغل، کارآفرینان و تاجرانی است که کسب و کار آن‌ها موفق و پررونق بوده و یا در زمینه‌دیریت اجرایی در سطوح عالی دارای سوابق درخشانی می باشند و اولویت آنها همواره سهولت و سرعت انجام امور می باشد. در روش سرمایه گذاری متقاضی و افراد وابسته پس از طی مراحلی، موفق به دریافت ویزای اقامت استرالیا خواهند شد، كه بسته به كلاس ويزا، اقامت مي تواند دائم يا موقت با قابلیت تبديل به دائم باشد.

انواع ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا:

ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا در ۳ گروه زیر تقسیم بندی شده اند:

  • ویزای سرمایه گذاری برای اقامت موقت ۴ ساله – ساب کلاس ۱۸۸ (قابل تبدیل به ویزای اقامت دایم)
  • ویزای سرمایه گذاری استرالیا برای اقامت دایم – ساب کلاس ۱۳۲
  • ویزای سرمایه گذاری استرالیا برای اقامت دایم استرالیا – ساب کلاس ۸۸۸ که مرحله دوم ویزاهای ۱۸۸ خواهد بود. ویزاهای ۸۹۰(اقامت دایم مستقل) و ۸۹۲ (اقامت دایم اسپانسری ایالتی) نیز کماکان برای کسانی که با ویزاهای تجاری قبلی وارد استرالیا شده اند، موجود است.

ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا ۸۹۰ (اقامت دایم مستقل) و ۸۹۲ (اقامت دایم اسپانسری ایالتی)

این ویزاهای استرالیا، ویزاهای اقامت دایمی هستند برای افرادی که با ویزاهای موقت ۱۶۰، ۱۶۱، ۱۶۲، ۱۶۳، ۱۶۴، و یا ۱۶۵ سابق در استرالیا بوده و شرایط لازم را داشته باشند.

شرایط لازم برای ویزای ۸۹۲:

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدارک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
    • اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
    • اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
  • داشتن حداقل ۲۰۰۰۰۰ دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا استرالیا (البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
    • داشتن حداقل ۷۵۰۰۰ دلار ارزش خالص در بیزینس
    • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۲۵۰۰۰۰ دلار
    • استخدام حداقل ۱ نفر به طور تمام وقت

شرایط لازم برای ویزای ۸۹۰:

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدارک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
    • اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
    • اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
  • داشتن حداقل ۳۰۰۰۰۰ دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا(البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
    • داشتن حداقل ۱۰۰۰۰۰ دلار سرمایه گزاری خالص در بیزینس
    • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۲۵۰۰۰۰ دلار
    • استخدام حداقل ۲ نفر تمام وقت

برخی امتیازات دارندگان اقامت دائم استرالیا از طریق ویزاهای دایم تجاری ۱۳۲، ۸۸۸، ۸۹۰ و ۸۹۲ از این قرار هستند:

  • در هر جای استرالیا به صورت دائمی زندگی و کار کنید.
  • در مدارس یا دانشگاههای استرالیا، همانند یک استرالیایی تحصیل کنید.
  • از مراقبتهای پزشکی رایگان استرالیا برخوردار شوید.
  • به بیمه بیکاری و بازنشستگی استرالیا دسترسی داشته باشید.
  • برای شهروندی استرالیا (Citizenship) تقاضا دهید و پاسپورت استرالیایی بگیرید.
  • همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، میتوانند با شما برای مهاجرت به استرالیا اقدام کند و از تمام امتیازاتی که شما دارید، برخوردار شوند.

 کشور استرالیا به دلیل اینکه یکی از برترین کشورهای دنیا محسوب می شود، گزینه ی مناسبی جهت سرمایه گذاری به حساب می آید. سرمایه گذاری در استرالیا دارای شرایطی خاص می باشد و هر فرد متقاضی می بایست که این شرایط را داشته باشد تا بتواند ویزا استرالیا خود را اخذ نماید.

شما میتوانید از طریق تماس با متخصصین ما، در زمینه مهاجرت به استرالیا ،اقامت استراليا، سرمايه گذاري استراليا، ويزاي تخصصي استراليا، ويزاي بيزنس، ويزاي تجاري، ويزا استراليا، وکیل مهاجرت، وكيل مهاجرت استراليا، مشاوره لازم را اخذ نمایید.

سرمايه گذاري استراليا,مهاجرت به استرالیا

اخذ اقامت استرالیا زیر نظر وکیل رسمی امور مهاجرت به استرالیا

استرالیا,اقامت استرالیا,تحصیل در استرالیا

اطلاعات تماس:

وبسایت:

www.selectvisa.com


دفتر تهران:

خیابان جردن، بالاتر از اسفندیار، خیابان سعیدی، نبش مهرشاد، پلاک 64 طبقه 4 واحد 11

ایمیل:

info@selectvisa.com

تلفن:

982122531697

982126203253

982126203265

ساعات کاری:

10صبح الی 6 عصر

برچسب‌ها:
نوشته شده در شنبه 21 مرداد 1396 ساعت 9:37 توسط : ستاره شرق | دسته : | 35 بازدید
  • []

  • ایجاد وبلاگ رایگان در سیستم بلاگ دهی بلاگ سازان با قابلیت بهینه سازی هر وبلاگ در گوگل،سیستم وبلاگ دهی بلاگسازان،ایجاد وبلاگ تحت سئو

     وبلاگ بسازید و با استفاده از مقالات بهینه سازی وبلاگ ،وبلاگ خود را در گوگلارتقاء دهید.

     

    برچسب‌ها: ,
    نوشته شده در دوشنبه 28 فروردين 1396 ساعت 8:37 توسط : ستاره شرق | دسته : | بازدید


  • سفارش تبليغات
    ایجاد وبلاگ رایگان | پاپ آپ استند نمایشگاهی | طراحی سایت در اصفهان | هانس گروهه | عینک واقعیت مجازی | دیاگ | هاست لینوکس ارزان | طراحی سایت | ثبت آگهی رایگان | فلزیاب , فلزیاب تصویری | کانال تلگرام | طراحی وبسایت | پکیج درمان دیابت | پیش بینی مسابقات فوتبال | آگهی رایگان لینک دار | گروه تلگرامی وکلا | محمد دبیری | اینترنت پر سرعت | بانک شهر | گیت کنترل تردد | منزل مبله | دکل مهاری | طلایاب , طلایاب تصویری | دکتر نوروزیان | آزمایشگاه فرزانگان شیراز
    X
    تبليغات